De Aanpak Bouwservice voor uw wc renovatie


Wilt u de WC renoveren, een verhoogd toilet plaatsen of de wc vervangen? Dan bent u bij De Aanpak Bouwservice aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen in dienst die zich hebben gespecialiseerd in toiletrenovaties en het vervangen van toiletten. Meestal is een toiletruimte niet al te groot en een wc renovatie hoeft dan ook zeker niet erg lang te duren. Wel is het heel belangrijk dat een toiletrenovatie gebeurd door professionele mensen die weten waar zij mee bezig zijn en deze mensen hebben wij in dienst.

Bij een wc renovatie kunt u denken aan nieuwe tegels op de wanden, nieuwe vloertegels, nieuwe verlichting en een nieuw toilet. Daarnaast kunnen ook de extra’s worden vervangen, zoals bijvoorbeeld de wastafel. Een wc renovatie geeft de toiletruimte een compleet nieuwe en frisse uitstraling. Daarnaast zijn onze renovaties van zeer hoge kwaliteit en bent u bij ons zeker dat het toilet compleet naar wens is.

Wij renoveren uw toilet met nieuwe tegelwerken op muur en vloer, andere verlichting en een nieuw toilet, maar u kunt natuurlijk ook alleen uw toilet laten vervangen of een verhoogd toilet laten plaatsen. De keuze is volledig aan u! U vertelt ons uw wensen en wij zorgen dat deze wensen terug komen in een complete toiletrenovatie. Uiteraard kunt u vooraf ook bij ons terecht voor advies op maat. Dus, bent u toe aan een verhoogd toilet, een nieuw toilet, een andere vloer, wasbak of toiletwand? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.