Wat doen wij?Totaaloplossingen voor bedrijven

Van kleine aanpassingen tot een omvangrijke aanbouw of verbouwing, op het gebied van renovaties en verbouwingswerkzaamheden is De Aanpak Bouwservice al vele jaren een vertrouwde partner voor bedrijven, woningcorporaties, instellingen en gemeenten.
Wij zorgen voor een optimale werkomgeving die helemaal is afgestemd op de eisen die u en uw medewerkers er aan stellen. Van het inrichten van een doucheruimte, nieuwe toiletten of een uitbreiding omdat er behoefte is aan meer kantoorruimte of een rokerskantine, wij maken het perfect voor u in orde.

Daarnaast kunt u eveneens bij ons terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden, ad hoc of op contractbasis, in en rondom het pand. Denk daarbij aan het vervangen van versleten onderdelen, herstelwerkzaamheden, maar ook aan groenonderhoud in de breedste zin van het woord. Niet alleen verzorgen we bomen, struiken en het gazon, we zorgen er eveneens voor dat het hele buitengebied er keurig netjes uitziet. Zo is ook het vlekkeloos aanleggen van bestrating bij ons dus in goede handen.

En of het nu om onderhoud, renovatie of verbouwen gaat, we beginnen natuurlijk nooit zomaar. We inventariseren uw wensen, denken met u mee en geven een adequaat advies, gebaseerd op een brede kennis en vele jaren ervaring. Zo komen we telkens weer tot een oplossing op maat.