Een wandbeugel voor de juiste steun


Veel mensen hebben baat bij wat extra steun in bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Bij diverse senioren aanpassingen zijn wandbeugels- en steunen bijna onmisbaar. Kiest u voor een verhoogd toilet? Dan is het wellicht een goed idee ook een wandbeugel te plaatsen. Zo heeft u niet alleen het gemak van comfortabel opstaan, u kunt ook extra steun zoeken en u beter optrekken. Uiteraard is het juist daarom van groot belang dat de wandbeugels op professionele wijze bevestigd worden en van goede kwaliteit zijn.

In de badkamer kunnen wandsteunen ook prima van pas komen. Niet alleen bij een eventueel tweede toilet, maar bijvoorbeeld ook bij het bad of bij een douchezitje. Zeker wanneer u gebruik maakt van een douchezitje is een wandbeugel ideaal. U kunt zich met behulp van deze extra steun langzaam op de stoel laten zakken en ook weer optrekken na het douchen. Wandbeugels kunnen voor extra steun zorgen waar en wanneer u het nodig heeft.

Bent u toe aan wat aanpassingen in uw woning om de dagelijkse handelingen net iets eenvoudiger te maken? Denkt u baat te hebben wij wandbeugels in douche of bijvoorbeeld toilet? Bel dan vandaag nog naar De Aanpak Bouwservice. Wij kunnen u adviseren en de wandsteunen op professionele wijze voor u bevestigen.