Tegelwerken zorgen voor sfeer


De tegels op de wanden en vloeren van bijvoorbeeld het toilet en de badkamer bepalen voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Wanneer een toilet of badkamer een opknapbeurt krijgt is het dan ook vaak zo dat er andere tegelwerken geplaatst worden. Bij een badkamerrenovatie of een wc renovatie spelen de tegels een grote rol. Niet alleen kun je deze vervangen om een andere sfeer te creƫren, maar in sommige gevallen is het ook nodig. Gaat u de badkamer vernieuwen of verbouwen en heeft u iemand nodig die de tegels vervangt? Neem dan vandaag nog contact op met De Aanpak Bouwservice.

De Aanpak Bouwservice heeft specialisten op het gebied van tegelwerken in dienst. Samen met u kunnen zij alle mogelijkheden doornemen, opties en alternatieven bieden en, natuurlijk, uiteindelijk de klus klaren. Nieuwe tegels in de badkamer kunnen al veel betekenen voor de uitstraling van de ruimte. Het is niet direct nodig ook de hele badkamer te vernieuwen, de tegels zorgen al voor een geheel andere sfeer. En wat dacht u van de tegels tegen de badomlijsting? Combineer kleuren of patronen en zorg voor een vernieuwde badkamer zonder lange verbouwing.

Ook bij een wc renovatie kan nieuw tegelwerk een uitkomst zijn. Zeker in kleine ruimtes als toiletten is de aankleding belangrijk en de betegeling van wanden en vloer spelen een grote rol. Wilt u de badkamer of toiletruimte een nieuwe uitstraling geven met perfecte tegelwerken? Neem dan snel contact op met De Aanpak Bouwservice!