Senioren aanpassingen


Er zijn maar weinig mensen die graag toegeven dat ze ouder worden en wel wat aanpassingen in huis zouden kunnen gebruiken. Helaas hebben steeds meer mensen behoefte aan diverse woningaanpassingen. Zo kan een verhoogd toilet een prima uitkomst zijn wanneer opstaan van lage positie moeilijk wordt, een wandbeugel biedt de juiste steun wanneer nodig en een douchezitje is een uitstekende oplossing wanneer u niet lang meer kunt staan maar wel graag een goede douche neemt.

Bij De Aanpak Bouwservice kunt u terecht voor de meest uiteenlopende seniorenaanpassingen. Onze vakmensen plaatsen op professionele wijze wandbeugels op diverse plaatsen in uw woning. Wij kunnen uw oude toilet vervangen door een verhoogd toilet en uw badkamer voorzien van een douchezitje van hoge kwaliteit. Zo bent u zeker van de beste aanpassingen, de beste vakmensen en de beste service.

Uiteraard is het zeer belangrijk dat seniorenaanpassingen van goede kwaliteit en duurzaam zijn. Daarom maken de vakmensen van De Aanpak Bouwservice uitsluitend gebruik van de beste producten en materialen. Wij garanderen u de perfecte seniorenaanpassingen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor u klaar wanneer het gaat om advies alvorens u de seniorenaanpassingen laat plaatsen. Dit betekent dat u altijd bij ons aan kunt kloppen, ook wanneer u nog niet zeker bent welke aanpassingen het best bij u passen en geschikt zijn voor uw woning.