Referenties Keukenrenovatie

Mevrouw Schraven over haar nieuwe keuken:

“De aanpak van De Aanpak is ideaal”.


“We wilden een nieuwe keuken en tegelijkertijd een aanbouw in de vorm van een serre. Er moest dus nogal wat gebeuren. Omdat mijn man en ik allebei werken kozen we voor de aanpak van De Aanpak.”

Alles in één hand | Mevrouw Schraven is zeer te spreken over het feit dat De Aanpak alles in één hand deed. “Bovendien werkten ze met onderaannemers waarmee we al goede ervaringen hadden”, vertelt ze. “In de showroom van De Aanpak Bouwservice hebben we eerst onze droomkeuken uitgezocht. Vervolgens kwam De Aanpak bij ons thuis kijken zodat een en ander goed zou verlopen. Daarbij regelen ze alles: ze begeleiden de bouw en voeren alle werkzaamheden uit zoals het installeren van de verwarming, het gas en de elektra, het leggen van de tegelvloer en het slopen van het stucwerk.”

Nauw overleg | “Als mijn man en ik tussen de middag thuiskwamen overlegden we vaak even met de werkvoorbereider van De Aanpak, ons aanspreekpunt. Hij legde ons de voor- en nadelen uit van elke oplossing en gaf advies. En daarbij was geen moeite teveel. Zoals die keer dat we in ons eigen huis aan de hand van grote platen met verschillend stucwerk de verschillende materialen konden beoordelen.” Vooraf een duidelijke tijdsplanning Meneer en mevrouw Schraven vonden het ook plezierig dat ze vooraf een schema kregen met daarop per dag precies aangegeven wat er zou gaan gebeuren. Mevrouw Schraven: “Mijn collega’s hebben hartelijk gelachen toen ze dat zagen. Dat wilden ze nog wel eens zien! Maar het klopte precies. Elke avond werd alles keurig opgeruimd en schoon achtergelaten. Wat misging losten de medewerkers van De Aanpak Bouwservice netjes op. Zoals toen met kerst onze verwarming uitviel. Vooraf hebben we natuurlijk de prijzen van onze verbouwing berekend en vergeleken. De Aanpak Bouwservice bleek niet duurder of goedkoper dan anderen te zijn. Ze hebben prima werk afgeleverd en we zijn dan ook erg blij met onze prachtige ruime keuken.”