Referenties badkamer renovaties


Droombadkamer voor Mila Litjens


“Het is die mooie badkamer geworden die ik voor ogen had”


Op zich was de vorige badkamer van Mila Litjens uit Veulen nog goed, alleen wat verouderd. Het mooie was er vanaf, zegt Mila. Tijd dus voor een nieuwe badkamer. De marmeren tegel die Mila Litjens bij De Comfortabel Wonen Aanpak vond, zette haar op het goede spoor.

Bij het uitkiezen van haar nieuwe badkamer ging de Veulense niet over een nacht ijs. Ze oriënteerde zich terdege en kwam zo ook bij De Comfortabel Wonen Aanpak terecht.

Eerste stap | Mila had al ongeveer een beeld voor ogen hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Bij De Comfortabel Wonen Aanpak vond ze een marmeren tegel die daar perfect bij aansloot; daarmee was de eerste stap gezet. Daarnaast is ze zeer te spreken over de begeleiding en werkwijze. “Ik werd in de showroom op een heel prettige, rustige manier begeleid. Bovendien sprak het feit dat alle werkzaamheden door De Aanpak zouden worden verzorgd me bijzonder aan. Er wordt een planning gemaakt waarbinnen alles op elkaar wordt afgestemd.”
Vriendelijk | Bij De Comfortabel Wonen Aanpak kreeg Mila alle gelegenheid haar wensen en ideeën te ventileren. Ze is dan ook heel blij dat die terug te zien zijn in het eindresultaat. “Het is inderdaad die mooie badkamer geworden die ik voor ogen had. Met een fraai bubbelbad en uiteraard tegen de wanden de marmeren tegels, gecombineerd met stucwerk. Maar ik ben tevens heel tevreden over het verloop van het traject, over de begeleiding en het advies. De medewerkers van De Aanpak zijn heel vakkundig en vriendelijk. Dat laatste vind ik ook belangrijk. Je hebt ze tenslotte een aantal dagen in huis en dan is leuk als het contact op een plezierige, gezellige manier verloopt.”