Ontstoppingsbedrijf met 24-uurs service


Zit de afvoer verstopt of komt het water in uw toilet wel erg ver omhoog? Dan heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig om dit probleem te verhelpen. Zeker wanneer het om het toilet of de afvoer van de wasbak gaat is het wel zo prettig wanneer dit op zeer korte termijn gebeurt. De Aanpak Bouwservice kan uw afvoer of toilet snel ontstoppen. Niet alleen kunt u bij ons bedrijf terecht voor verbouwingen, renovaties of vernieuwingen, wij zijn ook een allround professioneel ontstoppingsbedrijf en hebben de juiste vakmensen in dienst om u te helpen.

De Aanpak Bouwservice heeft een 24-uurs rioolservice voor iedereen. Dat betekent dat u geen abonnement hoeft te hebben, geen pasjes of wat voor andere fratsen ook. Voor ons is een belletje genoeg en wij staan binnen de kortste tijd bij u voor de deur om uw toilet te ontstoppen of de afvoer weer vrij te maken. Een verstopping kan ontstaan in iedere leiding in uw huis, ongeacht de staat of de leeftijd van de leidingen. Het nadeel is dat een verstopping altijd ongelegen komt en dan heeft u geen zin, en ook eigenlijk helemaal geen tijd, om lang te moeten wachten op hulp. Helaas zijn ook lang niet alle verstoppingen zelf te verhelpen.

Heeft u problemen met de riolering? Heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig? De specialisten van De Aanpak Bouwservice zijn u graag van dienst! Wacht niet langer en bel ons vandaag nog.