Ontstoppen van leidingen


In een woning zitten veel leidingen en in elke leiding kan een verstopping optreden zonder waarschuwingen vooraf. En u wilt een verstopping natuurlijk zo snel mogelijk ontstoppen. Een verstopping van het toilet of een afvoer komt altijd ongelegen en natuurlijk wilt u dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Met een enkel belletje naar het ontstoppingsbedrijf De Aanpak is uw probleem opgelost, want onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Wij hebben een 24-uurs rioolservice en zorgen dat u direct geholpen wordt.

Onze vakmensen staan binnen de kortst mogelijke tijd bij u voor de deur om de verstopping van de afvoer of uw toilet te verhelpen. Het kan heel vervelend zijn wanneer een afvoer verstopt is geraakt of u het toilet niet kunt gebruiken, zeker wanneer er geen tweede toilet in de woning aanwezig is. De Aanpak Bouwservice zorgt ervoor dat u het toilet weer snel naar behoren kunt gebruiken. Dat is wel zo prettig, zeker als er kinderen in de woning aanwezig zijn. Daarnaast kunt u ons bellen voor iedere verstopping in uw woning. Wij zullen de afvoer ontstoppen en zorgen dat alles weer op rolletjes loopt!

Dus, komt het water boven uw toiletpot uit, blijft het water in de wasbak staan wanneer u de stop verwijderd of heeft u een ander ontstoppingsprobleem? De 24-uurs ontstoppings- en rioolservice staat graag voor u klaar.