Nieuws

  Hoera weer een meisje geboren!

  01-03-2013 Op 16 Februari j.l. is onze collega Mandy de trotse moeder geworden van een dochter Renske. WIj wensen Tom en Mandy veel geluk toe met hun eerste kindje.

  Winnaar klanttevredenheidsonderzoek 1e trekking 2013

  04-02-2013 De eerste winnaar van de trekking van 2013 is bekend, wij willen mevrouw Koch-Huskes uit Eghel van harte feliciteren met het staatslot en bedanken voor de genomen moeite. Wilt u ook kans maken op een staatslot? Vul dan het klanttevredenheidsonderzoek in en retourneer deze bij de oplevering van de werkzaamheden.

  Een nieuwe stagiaire bij de Aanpak Bouwservice BV.

  21-01-2013 Mijn naam is Bregje Beerkens. Ik ben 18 jaar en volg op dit moment de opleiding financiele administratie niveau 3/4 bij Gilde Opleidingen te Venray. In het kader van mijn opleiding mag ik 10 weken stage lopen bij de Aanpak Bouwservice BV. Na mijn opleiding zou ik graag naar het HBO willen gaan.

  Energie Prestatie Advies (EPA).

  01-12-2012 Mario Elbers heeft een opleiding gevolgd tot EPA opnemer/adviseur en met succes afgerond. De Aanpak kan nu ook energie-labels en energie prestatie advies uitbrengen.
  Een Energie Prestatie Advies (EPA) brengt de situatie met betrekking tot energiebesparing van uw woning in kaart. Onze EPA adviseur bekijkt uw woning en kijkt welke isolatie is toegepast, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, dubbel glas, dakisolatie en dergelijke. Hierbij worden de afmetingen van muren, ramen en dak opgemeten. Deze gegevens worden verwerkt in een programma. Hier uit rolt een resultaat waarin het energielabel aangegeven wordt en welke maatregelen u zou kunnen uitvoeren om energie te besparen.

  Snuffelstage bij De Aanpak Bouwservice.

  08-11-2012 De Hommel kwam met het verzoek om leerlingen een dag mee te laten lopen als snuffelstage. Natuurlijk wil De Aanpak Bouwservice daar een steentje aan bijdrage en hebben Lars en Jonah op 8 november dan ook een dagje mee mogen lopen met onze werknemers. Zij kregen de kans om te zien wat er allemaal gebeurt tijdens een renovatie . Ze werden de hele dag in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Wij hopen dat Lars en Jonah veel hebben geleerd en het vooral een erg leuke snuffelstagedag hebben gehad. Bekijk de muurkrant en zie hoe Lars en Jonah het zelf hebben ervaren.

  Hoera, een meisje geboren.

  31-10-2012 Wij willen Melvin, Charlene en Jesslynn heel veel geluk wensen met de geboorte van hun dochtertje en zusje Jenelle Bömers die op 24 oktober is geboren. Met zijn 4tjes is het nog leuker, geniet er samen van.

  Leerlingen van de Velddijk.

  30-09-2012 Jeroen Koelewijn is als stagiaire begonnen bij De Aanpak Bouwservice BV op 17 jarige leeftijd. Tijdens zijn stageperiode heeft hij mee kunnen draaien met onze medewerkers. Jeroen heeft zijn opleiding bij De Velddijk met succes afgerond en heeft ook hij zijn praktijk goed afgerond. Tot grote tevredenheid van Jeroen en De Aanpak Bouwservice BV bieden wij Jeroen een opleiding tot Loodgieter aan in Nijmegen.

  Ook Bas Ingenpas volgt een opleiding bij de Velddijk. Hij is 17 jaar en is sinds december 2011 als stagiaire begonnen bij De Aanpak Bouwservice BV. De Aanpak Bouwservice BV zal hem tijdens deze periode begeleiden en opleiden.

  U zult Jeroen en Bas vast en zeker tegen komen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden bij u thuis.

  De Aanpak Bouwservice BV feliciteert onze 3de winnaar van het klanttevredenheidsonderzoek.

  04-07-2012 De Aanpak Bouwservice BV feliciteert de heer van der Mark met zijn staatslot . Als u kans wils maken op een staatslot, vul dan snel het formulier in en lever deze in tijdens de oplevering van de werkzaamheden. Met uw mening kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn.

  De Avondsvierdaagse is begonnen

  07-06-2012 De Avondvierdaagse is begonnen. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij en hebben voor de verkeersregelaars gezorgd voor vestjes, want veiligheid staat met deze dagen voorop. De Aanpak Bouwservice BV hoopt dat alle deelnemers zullen genieten van de Avondvierdaagse en wij wensen jullie dan ook veel plezier en vooral mooi weer. www.a4d.nl


  De 2de prijswinnaar van het klanttevredenheidsonderzoek is bekend.

  02-04-2012 De Aanpak Bouwservice BV feliciteert de familie v.d. Bekerom met hun prijs. Als u kans wilt maken op een van onze prijzen, vul dan snel het formulier in en lever deze in tijdens de oplevering van de werkzaamheden. Met uw mening kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn.


  De Aanpak Bouwservice BV op de Floriade 2012

  01-04-2012 De Aanpak Bouwservice BV heeft op het Floriadeterrein gewerkt aan het expositie Paviljoen van gastland Nepal. De ondernemers van het bedrijf Shresta Crafts Enterprises, dat gespecialeerd is in het vervaardigen van Nepalees handwerk, heeft de aanpak in de arm genomen om het Nepalese ontwerp te realiseren. Tot oktober zal het paviljoen te bezichtingen zijn op het floriade terrein te Venlo.

  De Aanpak Bouwservice BV feliciteert de eerste winnaar van 2012

  06-02-2012 De eerste prijswinnaar van 2012 is de familie Willems uit Ottersum. Zij hebben mee gedaan aan onze klanttevredenheidsonderzoek en daarom mogen wij hen feliciteren met hun prijs. Als u ook kans wilt maken op een van onze prijzen, vul dan het formulier in en retourneer deze bij de oplevering van de werkzaamheden.


  Stichting Simone

  01-02-2012 De Aanpak Bouwservice BV sponsort ook Stichting Simone. Wat houd Stichting Simone in? In september 2011 heeft Simone het bericht gekregen dat ze borstkanker heeft met uitzaaiingen in de botten. Met behandelingen wordt er geprobeerd de uitzaaiingen stop te zetten. Simone is erg positief en heeft dan ook nog veel toekomstplannen en wil deze graag waarmaken. Samen willen wij mee werken aan deze toekomstplannen en daarom bouwen wij mede aan een aanleunwoning voor Simone. Het doel van Stichting Simone is het realiseren van zorgfaciliteiten, waaronder een mantelzorgwoning voor Simone zelf. www.stichtingsimone.nl


  Judo For All

  01-01-2012 De Aanpak Bouwservice BV sponsort Stichting Judo For All, maar wat houd Stichting Judo For All eigenlijk in? De stichting is opgezet omdat onder andere Sportinstituut Verhagen, judo en het gehandicapten judo in Venray willen ondersteunen en om deze judoka's de judosport te kunnen waarborgen. Sportinstituut Verhagen heeft daarbij ook een fitness ruimte geopend. De naam is gekozen omdat ze vinden dat iedereen moet kunnen judoën met of zonder een beperking. Ook wordt deze naam al internationaal gebruikt en heeft Sportinstituut Verhagen zich ook aangesloten bij deze organisatie. Judo For All is gevestigd in Groot Bretagne, Italië, Slovenië, Finland, Zweden, Noorwegen en nu dus ook in Nederland.


  Nieuwe werknemer in dienst

  17-12-2011 Mijn naam is Mario Elbers en ben sinds 1-12-2011 werkzaam bij De Aanpak in de functie calculator / werkvoorbereider. In 2001 ben ik geslaagd voor de MTS-bouwkunde en in 2005 heb ik mijn opleiding aan de HTS-bouwkunde afgerond. Op school heb ik vooral theoretische kennis opgedaan. Praktische kennis heb ik opgedaan tijdens mijn werkervaring bij bouw en - , interieurbouw bedrijven. Ook heb ik gewerkt bij een bouwkundig adviesbureau en bij een woningstichting. Zowel aan de uitvoerende als de voorbereidende kant heb ik hier veel ervaring opgedaan. Als calculator / werkvoorbereider bij De Aanpak zorg ik er voor, dat offertes gemaakt worden en de uitvoering van de werkzaamheden vlekkeloos verloopt. Waarschijnlijk komen we elkaar wel eens tegen tijdens een opname of uitvoering van de werkzaamheden.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 9de prijswinnaar

  07-12-2011 De 9de prijswinnaar van onze klanttevredenheidsonderzoek is de familie Beurkens uit Maasbree. Als u ook kans wilt maken op een van onze prijzen dan hoeft u alleen maar het formulier in te vullen en te retourneren bij de oplevering van de werkzaamheden. Met uw mening kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn.


  De 8ste prijswinnaar is alweer bekend

  07-11-2011 De Aanpak Bouwservice BV feliciteert de familie Verhoeven uit Venray met hun gewonnen prijs. Wilt u ook kans maken op een van onze prijzen. Vul dan het formulier in en geef deze af tijdens de oplevering van de werkzaamheden.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 7de prijswinnaar

  03-10-2011 De prijswinnaar van deze maand is de familie Francken uit Horst. Zij hebben meegedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek en daarom mogen wij hen feliciteren met hun prijs. Als u ook een van onze prijzen wilt winnen dan kunt u het formulier invullen en afgeven tijdens de oplevering van de werkzaamheden.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 6de prijswinnaar

  01-08-2011 De gelukkige prijswinares van de 6de trekking is mevrouw Engelen uit Venray. Als u ook kans wilt maken op een van onze prijzen, vul dan snel ons enquêteformulier in en lever deze is bij de oplevering van de werkzaamheden.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 5de prijswinnaar

  04-07-2011 De familie van den Berg uit Venray is de gelukkige prijswinnaar van de trekking uit onze klantentevredenheidsonderzoek. U kunt ook kans maken op een van onze prijzen. Vul de enquête in en geef het formulier af bij de oplevering van de werkzaamheden. Wij kijken er naar uit om u de volgende keer te mogen feliciteren met een van onze prijzen.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 4de prijswinnaar

  06-06-2011De gelukkige prijswinnaar van de maand juni is Dhr P. Weys uit Bergen. U kunt ook kans maken op een van onze prijzen door het enquête formulie in te vullen. Dit formulier kunt u inleveren bij de oplevering van de werkzaamheden. Misschien staan wij de volgende keer bij u aan de deur met een van onze prijzen.


  De Aanpak Bouwservice BV Feliciteert de 3de prijswinnaar

  02-05-2011De familie Spreeuwenberg uit Horst is de gelukkige winnaar van onze 3de trekking. Wilt u ook kans maken op een van onze prijzen. Doe dan mee aan onze enquête en lever het formulier in bij de oplevering van de werkzaamheden.


  De Aanpak Bouwservice BV feliciteert onze 2de prijswinnaar

  04-04-2011 De familie Janssen uit Venray is de gelukkige prijswinnaar van ons klanttevredenheidsonderzoek van de maand april. Wilt u ook kans maken op een van onze prijzen. Vul dan de enquête in die u kunt inleveren met de oplevering van de werkzaamheden.


  Nieuwe werknemer in dienst

  01-04-2011 Hallo, ik ben René Geurts. Ik ben 28 jaar en heb een vriendin. In mijn vrijetijd ben ik graag bezig met mijn hobby’s drummen en motorrijden. Sinds 18 oktober 2010 ben ik werkzaam bij De Aanpak Bouwservice BV. Ik heb de opleiding MSI (monteur sterkstroom installatie) gevolgd. Verder heb ik verschillende ketel cursussen gevolg. Op mijn 18de ben ik begonnen met het werken als elektricien, via een bedrijfsovername ben ik loodgieter geworden. Ik heb inmiddels ruim 7 jaar ervaring opgedaan in deze branche. Waarschijnlijk komen we elkaar tijdens deze werkzaamheden tegen. Tot dan. Groetjes René.


  De Aanpak Bouwservice BV feliciteert onze 1ste prijswinnares

  07-03-2011 Mevrouw Veldhuyzen uit Sevenum is de winnares van de eerste trekking uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

   Martijn Maassen, VSO De Velddijk

   "De Aanpak kijkt naar kansen, niet naar beperkingen”

   01-02-2011 De Velddijk in Venlo is geen gewone onderwijsinstelling; de school biedt onderwijs en begeleiding aan jongeren van 12 tot en met 20 jaar, die een gedragsstoornis of psychische problemen hebben. “We willen deze jongeren laten doorstromen naar vervolgonderwijs, arbeid of dagbesteding, kortom: hen een reëel toekomstperspectief bieden”, vertelt stagedocent Martijn Maassen van De Velddijk. “Dit proberen we te bereiken door een integrale aanpak, waarbij het accent ligt op maatwerk, specialistisch aanbod van scholing, arbeidsinpassing, arbeidstoeleiding en behandelprogramma’s.”
   Betrokken en persoonlijk
   Sinds 2005 draaien leerlingen van De Velddijk regelmatig als stagiair mee bij De Aanpak Bouwservice. “De Aanpak biedt onze jongeren de mogelijkheid om zich te oriënteren binnen de bouwsector”, legt Maassen uit. “Dit doen zij door het bieden van stageplekken die aansluiten bij de vraag van de leerling. Zo biedt De Aanpak snuffelstages, oriënterende stages, functievoorbereidende stages en wanneer de mogelijkheid zich voordoet, is ook uitstroom met een dienstverband bespreekbaar.” Een stagiair van De Velddijk is geen gewone stagiair, benadrukt Maassen; het bedrijf moet rekening houden met de specifieke hulpvraag van een leerling. ,,Begeleiding op maat en een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf zijn hiertoe van groot belang. Ook een intensief contact met de stagedocent van De Velddijk is onontbeerlijk.” Volgens de stagedocent pakt De Aanpak dit zeer goed op. “De Aanpak biedt iedere stagiair een vaste begeleider die zich om hem of haar bekommert. Daarbij maken de stagiairs echt deel uit van het team; ze worden bijvoorbeeld ook uitgenodigd voor een personeelsfeest of de kerstviering. Betrokken en persoonlijk, dat typeert de houding van De Aanpak.”
   Basis voor succesvolle samenwerking
   Martijn Maassen geeft aan dat de stagiairs van De Velddijk zich gewaardeerd voelen bij De Aanpak Bouwservice. “De Aanpak geeft leerlingen de kans zich breed te oriënteren, ook krijgen ze een reëel beeld van het werken in de bouwsector. En hoewel rekening wordt gehouden met de beperkingen van onze leerlingen is er vooral aandacht voor de mogelijkheden en kansen van de jongeren. Samen met de maatschappelijke betrokkenheid van De Aanpak vormt dit de basis voor een succesvolle samenwerking.”


    Nieuwe stagiaire bij De Aanpak Bouwservice

    01-01-2011 Ik ben Mandy Peters. Ik ben 21 jaar en volg de opleiding boekhoudkundig medewerkster, niveau 3/4 in het Gildeopleidingen te Venray. Op dit moment zit ik in het 2e leerjaar. Dit leerjaar bestaat uit 20 weken school en 20 weken stage. Mijn stageperiode mag ik voldoen bij De Aanpak Bouwservice BV. Na deze opleiding wil ik graag nog een HBO propedeuse gaan behalen.


    Warmtebeeldcamera

    01-11-2010 Heeft u nooit bij uzelf gedacht: Kon ik maar zien waar de fout zat, dan was het zo opgelost.
    Met de introductie van de warmtebeeldcamera is die gedachte omgezet in daden. De warmtebeeldcamera spoort snel en effectief verborgen problemen, en vochtlekkages op. Denk hierbij aan onderzoek van dakconstructie, vochtproblemen/restauraties, schimmelbestrijding, tocht, verwarming, energie-audits en elektronische inspectie. Deze problemen komen vooral voor in wanden, plafonds, vloeren, kruipruimte's en zolders, of rondom deuren en ramen. U hoeft slechts te klikken om de hittevariaties in de ruimte rondom u te zien. Het werkt omdat elk object warmte afgeeft en hierdoor maakt de camera warmteverschillen waarneembaar. De warmtebeeldcamera brengt, in tegenstelling tot traditionele methoden de probleemgebieden in beeld, zodat precies blijkt waar het probleem zich bevindt. Een ander belangrijk voordeel is dat u met de camera plaatsen kunt inspecteren die normaliter niet fysiek toegankelijk zijn. Na reparatie van de oorzaak van het probleem kan infraroodtechnologie worden gebruikt om het droogproces te controleren en om aan te geven wanneer het vocht volledig is verdwenen.


    Nieuw certificaat voor De Aanpak Bouwservice

    01-11-2010 Met trots kunnen wij u mededelen dat wij onlangs zijn gecertificeerd voor Bedrijvennetwerk Energiezuinig Venray.

    Het bedrijvennetwerk draagt bij aan de bewustwording van inwoners van de gemeente Venray met betrekking tot noodzaak en nut om energie te besparen in hun woning. Het bedrijvennetwerk is een samenwerking tussen de gemeente Venray en een aantal bedrijven die energiebesparende producten en / of diensten leveren. De gemeente geeft voorlichting over energiebesparing en de bedrijven doen aantrekkelijke aanbiedingen om energiebesparing te stimuleren. het bedrijvennetwerk heeft een looptijd van 25 oktober 2010 tot en met 31 december 2011.


    Open dag in Panningen

    30-10-2010 Op zaterdag 30 Oktober organiseerden wij met alle ondernemers van Business centrum "Bruis" in Panningen een bruisende inloopdag.Wij kunnen zeer tevreden terug kijken op deze open dag die veel bezoekers heeft getrokken. Via deze weg willen wij ook alle belangstellende bedanken.


    Tijdelijke BTW verlaging van 19% naar 6%

    01-10-2010 Het lagere btw-tarief geldt voor een periode van negen maanden: van 1 oktober dit jaar tot 1 juli volgend jaar. De datum van beëindiging van de werkzaamheden is daarbij van belang: als u nu aan het verbouwen bent en de verbouwing eindigt op of na 1 oktober maar voor 1 juli 2011 profiteert u van het lage BTW tarief van 6 % over het arbeidsloon.

    De woning die wordt verbouwd of gerenoveerd moet minimaal twee jaar oud zijn. De regeling is van toepassing op arbeidsloon, niet op bouwmaterialen. Gewoonlijk maakt het arbeidsloon het grootste deel uit van de totale verbouwingskosten.

    De BTW verlaging mag niet leiden tot hogere winstmarges voor aannemers. Bouwondernemers moeten daarom het BTW voordeel doorberekenen aan hun klanten. Minister De Jager heeft hierover afspraken gemaakt brancheorganisaties als Bouwend Nederland, die er op zullen toezien dat dit ook echt gebeurd.

    Nieuwe lijst verkorte procedure 2010

    1-06-2010 Onlangs heeft gemeente Venray en gemeente Horst de nieuwe codelijst voor minder valide aanpassingen gepubliceerd. Deze lijst hebben wij mede gecreëerd en kunnen al de werkzaamheden van deze codelijst uitvoeren voor de vergoedingen die hier bij de gemeente voor staan.

   Minder stof met de professionele stofafzuigmodule voor de Hilti hakhamers.

   01-05-2010 Hilti TE-DRS-B is een extreem effectief stofafzuigsysteem voor hakwerkzaamheden binnenshuis. Het verzamelt meer dan 95% van het gevaarlijke respirabele kwartstof direct bij de bron en beschermt zodanig dat de gebruiker en de bewoners van het negatieve effect van kwartsblootstelling en draagt bij aan een gezondere omgeving. Het Hilti TE-DRS-B systeem is bovendien door TNO goedgekeurd volgens het geldende stofbesluit.

   Destion

   09-03-2010 De Aanpak Bouwservice BV gaat binnenkort meer werkzaamheden uitvoeren voor Destion. Deze werkzaamheden zijn in hoofdzaak keuken- en toiletrenovaties. In het verleden hebben we ook al woningaanpassingen met doucherenovaties voor ze uitgevoerd.
   Destion is een woningcorporatie met ruim 2500 woningen in de gemeenten Gennep, Bergen en Mook & Middelaar. Hun werkgebied begint vanaf Molenhoek in de punt van Noord-Limburg en loopt helemaal door tot aan Wellerlooi. Behalve het hoofdkantoor in Gennep zijn er ook nog woonwinkels in Mook en Bergen
   Op basis van sociaal en maatschappelijk belang bieden ze woonruimte aan voor alle huishoudens. Woonruimte gaat verder dan de woning, want ze besteden ook veel aandacht aan de woonomgeving.
   Huurders kunnen straks ook via de ruime keuze van Bribus Keukens een extra kastje of een complete aanbouwkeuken met bijbehorende apparatuur uitzoeken. Dit gaat dan in overleg met onze werkvoorbereider Frank Wilmsen.

   Erkend leerbedrijf

   26-02-2010 Twan Jacobs heeft de nascholing leermeester gevolgd bij Fundeon, waardoor onze erkenning als erkend leerbedrijf wordt gecontinueerd.

   Wagenpark De Aanpak Bouwservice opgefrist

   23-01-2010 Al de bedrijfswagens van De Aanpak Bouwservice zijn opnieuw bestickerd door Apart Reclame uit Molenhoek. Ook de 2 nieuwe wagens afkomstig van Mark Tijssen Auto's zijn voorzien van het nieuwe design.

   Bedrijfswagens van De Aanpak Bouwservice vernieuwd!

   28-11-2009 Aankomende weken worden de bedrijfswagens van De Aanpak Bouwservice vernieuwd. Alle bedrijfswagens worden opnieuw bestickerd, zodat ze allemaal hetzelfde uiterlijk hebben. Hierdoor is het mogelijk dat aankomende week een bedrijfswagen van ons zonder bestickering bij u kan komen.


   Nieuwsarchief

   Oudere nieuwsberichten zijn te lezen in het nieuwsarchief.