De Aanpak Bouwservice voor loodgieterswerk


Zit de afvoer verstopt, stroomt het toilet over of irriteert u zich aan een lekkende kraan? Een professionele loodgieter kan deze problemen direct verhelpen. Bij De Aanpak Bouwservice zijn meer dan dertig vakmensen in dienst. Zij hebben zich gespecialiseerd in diverse vakgebieden en ook loodgieterswerk behoort tot de werkzaamheden van ons allround bedrijf.

Wanneer het toilet verstopt komt te zitten is het heel vervelend als u lang moet wachten voor het probleem verholpen is. Als er geen tweede toilet in de woning aanwezig is bent u al snel op buren aangewezen en dat is niet prettig. Daarom heeft De Aanpak Bouwservice een 24-uurs rioolservice. Bij een verstopte afvoer of een verstopt toilet hoeft u slechts een telefoontje te plegen en wij zorgen dat het probleem snel verholpen wordt.

Ook wanneer u waterlekkage heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Een lekkage in de waterleiding is heel vervelend en kan veel schade aanrichten. Daarom is het belangrijk dat u ons belt zodra u een waterlekkage vermoedt of ontdekt. Wij zullen de locatie van de lekkage in de waterleiding opsporen en dichten. Voor iedere vorm van loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Bel vandaag nog en wij staan spoedig voor u klaar!