Heeft u lekkage in een waterleiding?


Wanneer er een poot van de tafel breekt, zorgen mensen direct voor een andere tafel of een reparatie. Ook wanneer er een veer uit het bankstel schiet, lossen mensen dit probleem direct op. Waterleidingen zie je niet, maar dat betekent niet dat er niets mis is. Wanneer er een lekkage in de waterleiding is ontstaan kan het enige tijd duren voordat u de waterlekkage heeft kunnen traceren. In deze tijd kan de lekkage al veel schade hebben aangericht.

Een lekkage in de badkamer kan kringen veroorzaken in uw plafond. Dit betekent echter niet dat de lekkage er nog maar kort zit. Het water kan uw huis al op diverse punten hebben aangetast. Ook bij waterlekkage in uw dak, in de goten of bijvoorbeeld in het toilet kunnen grote schade aanrichten. Mensen wachten vaak veel te lang wanneer zij een waterlekkage ontdekken, omdat zij bang zijn dat zij pas hulp kunnen inschakelen wanneer zij de plaats van de lekkage in de waterleiding zelf hebben kunnen traceren. Bij De Aanpak Bouwservice hoeft dit absoluut niet! Bel ons direct wanneer u een waterlekkage ontdekt en wij sporen de locatie ervan voor u op en verhelpen het probleem op korte termijn. Zo voorkomt u verdere schade aan uw huis en bent u van alle zorgen af!

Wacht niet wanneer u waterlekkage vermoed of ontdekt en zorg dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt, want er is niets erger dan een waterlekkage die uw woning ongemerkt ‘opeet’.