Wij kunnen uw keuken vernieuwen!


Bent u toe aan verandering in de keuken, vindt u steeds meer mankementen of bevalt de sfeer van uw keuken niet meer na jaren dezelfde uitstraling? Maak dan een afspraak met De Aanpak Bouwservice. Onze vakmensen hebben zich onder meer gespecialiseerd in het vernieuwen van keukens. Naast de keuken vernieuwen kunnen wij ook een keuken plaatsen of een keukenrenovatie uitvoeren. Na onze renovatie is de keuken als nieuw en ook in het keukens plaatsen zijn wij een echte expert door jarenlange ervaring.

Een keuken vernieuwen is een hele onderneming, maar het is een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken plaatsen. Daarnaast is het vernieuwen van een keuken veel sneller klaar en kunt u veel eerder genieten van de nieuwe sfeer. Wat dacht u van andere keukenkastdeurtjes, nieuwe verlichting of bijvoorbeeld nieuw tegelwerk? Er is niet heel veel voor nodig om een keuken een nieuwe en verfrissende uitstraling te geven. Wel is het nodig dat de vernieuwing goed en professioneel uitgevoerd wordt en daar zijn wij voor!

Onze specialisten zijn er niet alleen om de keuken te vernieuwen, maar ook om u te adviseren. Zowel voor als tijdens de vernieuwing kunnen zij u voorzien van informatie, adviseren en mogelijkheden bespreken. Daarnaast mag u ook na de vernieuwing op onze service rekenen. Bij ons is de klant koning, zoals het hoort, en daarom kunnen wij uw keuken ook op uw manier vernieuwen.

Energiebesparing

Behalve een keuken vernieuwen is meer dan de helft van de Nederlanders bewust bezig met het verlagen van de energierekening. Daarbij loont de vervanging van oude apparaten enorm, bijna € 250,- op jaarbasis. In het onderstaande tabel kunt u aflezen wat u kunt besparing door uw oude apparaten vroegtijdig te vervangen.