Een expert in keukens plaatsen!


Bent u van plan de keuken te gaan vernieuwen of te renoveren? Dan bent u bij De Aanpak Bouwservice aan het juiste adres. Maar ook wanneer u een nieuwe keuken wilt plaatsen kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben voor iedere klus in de keuken de juiste vakman, of u nu nieuwe tegelwerken wilt, een keukenrenovatie, of een keuken vernieuwen. Onze vakmensen staan voor u klaar.

De Aanpak Bouwservice heeft een ruime ervaring in keukens plaatsen. Al jaren zijn wij een gewaardeerde partner voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten. Meer dan dertig vakmensen mogen wij specialisten noemen op diverse gebieden en daarmee zijn wij dan ook een allround bedrijf dat u kan helpen bij het plaatsen van een keuken, keukenrenovatie en vernieuwd tegelwerk, maar bijvoorbeeld ook bij het plaatsen van toiletten, het renoveren of verbouwen van badkamers, loodgieterswerk en lekkageproblemen. Kortom, bij De Aanpak Bouwservice kunt u terecht voor de meeste voorkomende klussen in badkamer, keuken en toilet.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat keukens kan plaatsen, keukens renoveert, verbetert en vernieuwd? Een bedrijf dat de badkamer onder handen neemt, zorgt voor de mooiste tegelwerken en sanitair kan aanpassen wanneer dit nodig is? Zoek dan niet verder en laat De Aanpak Bouwservice de klus voor u klaren.