Het gemak van een douchezitje


Een douchezitje kan voor veel mensen een uitkomst bieden bij het douchen wanneer men bijvoorbeeld niet lang meer kan staan, niet in staat is om te staan of het evenwicht niet kan bewaren. Een douchezitje is ideaal wanneer u wilt genieten van een douche zonder u zorgen te maken over de manier waarop u dat moet doen. De Aanpak Bouwservice kan voor u een douchezitje plaatsen dat van hoge kwaliteit en duurzaam is. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u weer onbezorgd kunt genieten van een douche en dat willen we natuurlijk allemaal.

Wellicht wilt u de hele badkamer een nieuwe sfeer geven of is deze toe aan een renovatie. Wij kunnen uw badkamer verbouwen of zorgen voor een complete badkamer renovatie. Daarnaast zijn wij er ook om de badkamer van diverse seniorenaanpassingen te voorzien, als wandsteunen, wandbeugels en een douchezitje. Wij repareren beschadigingen, kunnen de tegelwerken vervangen, de verlichting en de nodige aanpassingen plaatsen. Onze specialisten adviseren u over het plaatsen van een wandbeugel of bijvoorbeeld een douchestoeltje, maar kunnen u ook alle informatie geven en opties of alternatieven bieden.

Kortom, of u nu behoefte heeft aan advies en informatie, seniorenaanpassingen, een badkamer renovatie of –vernieuwing of gebruik wilt gaan maken van een douchezitje, bij De Aanpak Bouwservice bent u aan het juiste adres.